Login formular

Hvis du allerede har fået lavet medlemskort i butikken, og du har ikke tidligere har brugt webshoppen, skal du trykke på ”glemt adgangskode” og følge vejledningen for at få en kode til din medlemskonto.Du vil efterfølgende kunne logge på med din email og din nye adgangskode.

 

Find inspiration i Vinavisen

Klik her:

Billede: 28


 

 

  


 

Fast lav fragt

Og levering inden for 1-2 dage* ved bestilling inden kl. 16.00

Vinklubben SMAGFØRST

Tilmeld dig hér 
Det er gratis, og du får eksklusive tilbud og et væld af andre medlemsfordele.

Kendermanns Riesling Spätlese

Kendermanns Riesling Spätlese

DKK 99,00DKK 80,00 pr. FL. ved køb af 3 
Antal
 
OM VINEN
Hvem siger, man ikke kan lave god vin i Tyskland? En skrøne, som alle vinkendere vel efterhånden har manet godt og grundigt til jorden. Denne friske og meget søde hvidvin fra Reh Kendermann er udelukkende lavet af Riesling-druer, der er dyrket i Mosel. Farven er klar og lysegul og vinen dufter af en blanding af citrus og fersken. De eksotiske frugter fortsætter også i smagen, og eftersmagen er yderst behagelig.
OM VINHUSET
Dette vinhus er grundlangt af den innovative og prisvindende tysker Carl Reh. Det, der i 1920’erne startede som et lille firma i en kælder, er i dag vokset til et stort vinhus. Og hvilket et af slagsen. Carl Reh, der døde i 1962, er utrolig respekteret for sit engagement i vinindustrien. Og han modtog da også en ærespris i 1949. Det gjorde han blandt andet for at være den første til at opbevare sine vine i smagsneutrale tanke af glasfiber.

OM OMRÅDET
Mosel er navnet på en flod, der både løber gennem Frankrig, Luxembourg og strækker sig 242 kilometer ind i Tyskland. Langs floden er den ene vinlandsby efter den anden blomstret op gennem de sidste mange århundreder. Floden passerer også et af Tysklands mest kendte kvalitetsvinområder. Nemlig Mosel-Saar-Ruwer. Klimaet her indbyder til at producere hvidvin, og Riesling er da også den mest plantede sort, da den optager over halvdelen af markerne i området.

OM GASTRONOMIEN
Velegnet til en tur i haven, stærk asiatisk og ost.
Bernhard Mehrlein Riesling Trocken
 
Bernhard Mehrlein Riesling Trocken
DKK 99,00DKK 85,00 pr. FL. ved køb af 3
Vis vare
 
Nik Weis, Wiltinger
 
Nik Weis, Wiltinger
DKK 235,00DKK 200,00 pr. FL. ved køb af 3
Vis vare
 
Stallmann Hiestand Grauer Burgunder
 
Stallmann Hiestand Grauer Burgunder
DKK 265,00DKK 210,00 pr. stk. ved køb af 3
Vis vare