Login formular

Hvis du allerede har fået lavet medlemskort i butikken, og du har ikke tidligere har brugt webshoppen, skal du trykke på ”glemt adgangskode” og følge vejledningen for at få en kode til din medlemskonto.Du vil efterfølgende kunne logge på med din email og din nye adgangskode.

 

Find inspiration i Vinavisen

Klik her:

Billede: 28


 

 

  


 

Fast lav fragt

Og levering inden for 1-2 dage* ved bestilling inden kl. 16.00

Vinklubben SMAGFØRST

Tilmeld dig hér 
Det er gratis, og du får eksklusive tilbud og et væld af andre medlemsfordele.

Vina San Huberto Reserva Malbec

Vina San Huberto Reserva Malbec

DKK 125,00DKK 100,00 pr. stk. ved køb af 3 
Antal
 
OM VINHUSET
Bodegas San Huberto er et argentinsk vinhus, der har to vingårde i det sydamerikanske vinland. Bodegas San Huberto har således både vingårde i La Rioja og i Mendoza. Lige siden 1905 har det argentinske vinhus produceret vin ved foden af Andesbjergene. Og der er højde på. Bodegas San Hubertos vinmarker er nemlig placeret 1450 meter over havets overflade, hvilket hjælper druerne til at modnes inden høsten.

OM OMRÅDET
La Rioja får nok de fleste til at tænke på det kendte vinområde i Nordspanien. Men Argentina har et område med samme navn. La Rioja var det første sted overhovedet i Argentina, hvor der blev plantet vin. Men klimaet er varmt, hvilket gør det besværligt at dyrke vin i området. La Rioja er nok mest kendt for Torrontés Riojana, men der bliver blandt andet også produceret Chardonnay, Malbec, Merlot og Syrah i området.
Der findes ingen varer i samme kategori som denne