Login formular

Hvis du allerede har fået lavet medlemskort i butikken, og du har ikke tidligere har brugt webshoppen, skal du trykke på ”glemt adgangskode” og følge vejledningen for at få en kode til din medlemskonto.Du vil efterfølgende kunne logge på med din email og din nye adgangskode.

 

Find inspiration i Vinavisen

Klik her:

Billede: 28


 

 

 

 


 

Fast lav fragt

Og levering inden for 1-2 dage* ved bestilling inden kl. 16.00

Vinklubben SMAGFØRST

Tilmeld dig hér 
Det er gratis, og du får eksklusive tilbud og et væld af andre medlemsfordele.

Piquemal Muscat de Rivesaltes

DKK 125,00 
Antal
Muscat fra området omkring Riveraltes. Denne lyse høj aromatiske vine er efterhåndet blevet en legende i den franske dessertvins produktion.
OM VINHUSET
Den ældre vingård Domaine Piquemal ligger i hjertet af Roussillon-området. Ejendommen og vinmarkerne har tilhørt familien Piquemal i mange år og er stadig drevet af familien. Pierre Piquemal er det ældste nulevende familiemedlem, der passer gården, og det har han gjort siden, han som 15-årig begyndte at hjælpe sin bedstefar. I dag hjælper han børnene med at producere vingårdens vine.

OM OMRÅDET
Nok lyder navnet Roussillon meget fransk, men indbyggerne anser sig selv for at være catalanere. Området grænser da også helt op til Spanien, og Roussillon har ’kun’ været en del af Frankrig siden 1659. Derfor er området også præget af gul- og rødstribede flag og lokal dialekt. Roussillon-området er generelt kendt for sin produktion af Vin Doux Naturels og står for 90 procent af produktionen af denne type vin. De vigtigste druer i området er blandt andet Grenache Noir, Blanc og Gris, Muscat og Syrah.

OM GASTRONOMIEN
Velegnet til oste og desserter

Ch. Charrier Sauternes 375 ml

DKK 125,00
Antal

Santa Sofia Recioto

DKK 225,00
Antal

Eiswein, Unger 0,375l

DKK 299,00
Antal