Login formular

Hvis du allerede har fået lavet medlemskort i butikken, og du har ikke tidligere har brugt webshoppen, skal du trykke på ”glemt adgangskode” og følge vejledningen for at få en kode til din medlemskonto.Du vil efterfølgende kunne logge på med din email og din nye adgangskode.

 

Find inspiration i Vinavisen

Klik her:

Billede: 28


 

 

  


 

Fast lav fragt

Og levering inden for 1-2 dage* ved bestilling inden kl. 16.00

Vinklubben SMAGFØRST

Tilmeld dig hér 
Det er gratis, og du får eksklusive tilbud og et væld af andre medlemsfordele.

Em's Table Shiraz

Em's Table Shiraz

DKK 225,00DKK 175,00 pr. stk. ved køb af 3 
Antal
 
En dejlig rødvin lavet på druesorten Shiraz. Den indeholder ingen konserveringsmidler - det vil sige ingen sulfitter. Svovl kan i store mængder medvirke til udvikling af astma, så der kan være en grund til at gå efter sulfrit fri vine (ved et moderat vin-forbrug er indtaget af svovl dog tæt på ikke-eksisterende).

Macaw Creek er en vingård beliggende i Gilbert Valley i det sydlige Australien. Rod Hooper og partneren Em går højt op i god kvalitet i et økologisk miljø. Vingården blev etableret i 1992, men områdets (Gilbert Valley) vinhistorie går helt tilbage til 1880. Området har været i Hooper-familien i 5 generationen.

En lækker smag af brombær og vanilje, som mange vil kunne lide.

Et område med våde vintre og varme somre. Det varme og tørre efterår giver gode betingelser for smags-udviklingen i vinen.
Markview Shiraz
 
Markview Shiraz
DKK 89,00DKK 69,00 pr. FL. ved køb af 3
Vis vare