Login formular

Hvis du allerede har fået lavet medlemskort i butikken, og du har ikke tidligere har brugt webshoppen, skal du trykke på ”glemt adgangskode” og følge vejledningen for at få en kode til din medlemskonto.Du vil efterfølgende kunne logge på med din email og din nye adgangskode.

 

Find inspiration i Vinavisen

Klik her:

Billede: 28


 

 

  


 

Fast lav fragt

Og levering inden for 1-2 dage* ved bestilling inden kl. 16.00

Vinklubben SMAGFØRST

Tilmeld dig hér 
Det er gratis, og du får eksklusive tilbud og et væld af andre medlemsfordele.

Prøv et Smagesæt

- Smag i alt 6 forskellige vine - 

I vores VINBAR har vi et dejligt udvalg af vine, som vi er vilde med at dele med vores gæster. Vi ved dog, at det som gæst ikke altid er lige nemt at vælge, hvad man gerne vil smage. Derfor anbefaler vi, at I prøver vores Smagesæt, så I kan tage en lille sanserejse gennem vinens forunderlige verden.

Nyd sættet sammen med kæresten, vennerne, familien eller den irriterende nabo, der trænger til en røffel i hyggelige omgivelser. Det er lærerigt - og ikke mindst lækkert!

Sættet er delt op i to: Først serverer vi 1 sæt med 3 forskellige vine per person, som vores kyndige, smilende medarbejdere ganske kort præsenterer, inden I får lejlighed til at nyde vinene og dele jeres oplevelser med hinanden. Herefter gentager vi proceduren med 3 nye vine, og I får altså smagt i alt 6 gode flasker.

I kan vælge mellem et sæt bestående af 3 hvidvine og 3 rødvine eller et sæt bestående af 6 rødvine.

Prisen er 225,- pr. person

Bemærk:

Der er tale om halve glas, ikke fulde udskænkninger

Det er ikke muligt at reservere bord til efter klokken 20.00

Smagesættet skænkes udelukkende i SMAGFØRST VINBAREN, Jægergårdsgade 32, Aarhus C