X
En kometkarriere har han gjort sig, Daniel Wagner i Rheinhessen. Biodynamiker til fingerspidserne og perfektionist i kælderen er Daniel en mester i at få sine vinstokke til at gøre det, særligt Riesling-druen er så god til: At udtrykke sit voksested. Daniel driver i dag den 13 ha. store vingård i Siefersheim, som han overtog efter sin far i 1993. I perioden siden han overtog, har han udviklet vingården til i dag at være blandt Tysklands bedste og mest anerkendte, med fremragende produktion af både hvidvin og rødvin.
Derfor kan det ikke undre at Daniel Wagner i 2009 er blevet kåret til “Aufsteiger des Jahres” i den tyske udgave af Gault Millau, hvor han samtidig også er blevet tildelt sin fjerde drueklase. Denne gives til producenter i kategorien “Deutsche Spitze” – lige under “Weltklasse”.
Derfor kan det ikke undre at Daniel Wagner i 2009 er blevet kåret til “Aufsteiger des Jahres” i den tyske udgave af Gault Millau, hvor han samtidig også er blevet tildelt sin fjerde drueklase. Denne gives til producenter i kategorien “Deutsche Spitze” – lige under “Weltklasse”.
Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på Smagførst.dk og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at benytte Smagførst.dk accepterer du vores brug af cookies.