X
Sapor Temporis - Ripasso
DKK 150,00DKK 125,00 pr. stk. ved køb af 3
Denne vin er produceret af druerne Corvina, Corvinone og Rondinella, der er dyrket i hjertet af Valpolicella-området i Italien.
80% af vinen har været lagret på egetræsfade i 6 måneder, mens de resterende 20% har været lagret på ståltanke. Vinen er produceret på Ripasso-metoden, som direkte oversat betyder 'passeret igennem'.
Udtrykket betyder, at man tilsætter de upressede skaller fra Amarone-vinene efter at disse vine på tørrede druer er færdige med deres gæring. Dette giver ekstra smag, alkohol, krop, karakter og
garvesyre til Valpolicella'en. Ripasso kaldes også 'Den lille Amarone'.
Det er en utrolig elegant rødvin med flot rubinrød farve, intens duft af kirsebær og skovfrugter, rund og fyldig smag samt lang og behagelig eftersmag. Denne harmoniske og velafbalancerede vin er specielt velegnet til grillet kød, oksestege, lam, vildtretter samt ost.
Den kan med velbehag drikkes nu og de næste par år.
80% af vinen har været lagret på egetræsfade i 6 måneder, mens de resterende 20% har været lagret på ståltanke. Vinen er produceret på Ripasso-metoden, som direkte oversat betyder 'passeret igennem'.
Udtrykket betyder, at man tilsætter de upressede skaller fra Amarone-vinene efter at disse vine på tørrede druer er færdige med deres gæring. Dette giver ekstra smag, alkohol, krop, karakter og
garvesyre til Valpolicella'en. Ripasso kaldes også 'Den lille Amarone'.
Det er en utrolig elegant rødvin med flot rubinrød farve, intens duft af kirsebær og skovfrugter, rund og fyldig smag samt lang og behagelig eftersmag. Denne harmoniske og velafbalancerede vin er specielt velegnet til grillet kød, oksestege, lam, vildtretter samt ost.
Den kan med velbehag drikkes nu og de næste par år.
Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på Smagførst.dk og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at benytte Smagførst.dk accepterer du vores brug af cookies.