X
Duc De Foix cava RoséSpar
19%

Duc De Foix cava Rosé

DKK 99,00DKK 80,00 pr. stk. ved køb af 3 
Antal
OM VINEN
Står du og mangler et glas bobler til en festlig lejlighed, så er denne Cava Rosé slet ikke tosset. Bare farven i sig selv medvirker til godt humør. De flotte, pink dråber er lavet udelukkende af Trepat-druer, og de dufter af friske frugter og blomster. Og det er ikke kun det ydre, der gør denne Cava til et godt valg. Smagen er fyldig og frugtig, og den har fine bobler samt en behagelig eftersmag. Server den kold som aperitif til festen eller prøv den til fisk og skaldyr.
OM VINHUSET
Vinhuset Covides ligger i Penedès-området i Catalonien, hvor vinhuset har alle sine vinmarker. Covides er et såkald ko-operativ, der har 800 medlemmer i 32 forskellige byer i Penedès. Covides sælger primært sine vine på hjemmemarkedet, men i 1990 bestemte man sig for at eksportere vine først og fremmest til Europa. Siden er det kun gået en vej, og Covides sælger nu også vine til Japan og USA.

OM OMRÅDET
Penedès-området ligger vest for den catalanske storby Barcelona. Og hvis der er noget, som området her er kendt for, er det produktionen af Cava. 95 procent af alt Cava bliver nemlig produceret i Catalonien, og druerne kommer især fra vinmarker på den frugtbare højslette i Penedès. Her dominerer Macabeo-druen de fleste Cava-blandinger, men der bliver også benyttet Xarello og Parellada i mange af vinene fra området.

OM GASTRONOMIEN
Velegnet som aperitif og til fisk og skaldyr.
Farfalla RoséSpar
20%
Farfalla Rosé
DKK 69,00DKK 55,00 pr. stk. ved køb af 10
Antal
Vis vare
Horgelus, RoseSpar
13%
Horgelus, Rose
DKK 75,00DKK 65,00 pr. FL. ved køb af 6
Antal
Vis vare
Mesta Rose, ØkoSpar
22%
Mesta Rose, Øko
DKK 89,00DKK 69,00 pr. FL. ved køb af 3
Antal
Vis vare
Santa Sofia - BardolinoSpar
19%
Santa Sofia - Bardolino
DKK 99,00DKK 80,00 pr. stk. ved køb af 3
Antal
Vis vare
til top