X
14 Hands Hot to Trot, Red BlendSpar
20%

14 Hands Hot to Trot, Red Blend

DKK 149,00DKK 119,00 pr. FL. ved køb af 3 
Antal
OM VINEN
Denne amerikanske blend er en rigtig ”kød-vin” og er særdeles velegnet til grillet kød, bøffer og stegt vildt. 14 Hands Red Blend er lavet på flere forskellige druer, hvor Merlot og Syrah udgør størstedelen. Men der er også en lille del Cabernet Sauvignon, Petit Sirah og Pinot Gris i blenden. Rødvinen er elegant sat sammen og har en flot rød farve, en delikat duft af modne kirsebær og te, samt en blød og rund frugtsmag af sorte kirsebær og blommer.
OM VINHUSET
14 Hands-vinene er inspireret af de vilde heste, som engang vandrede frit omkring i det smukke bakkelandskab i det østlige Washington. Etiketterne er ligeledes inspireret af de vilde heste, som var ret små. Populært sagde man, at de var knap 14 hænder høje – deraf navnet på vinhuset. Motivet på etiketterne er lavet af den prisvindende kunstner Cynthia Sampson, som har specialiseret sig i malerier med stærke farver.

OM OMRÅDET
Columbia Valley er et vinområde, der ligger i staten Washington. Den nordligste og vestligste stat i hele USA, hvis man ser bort fra Alaska. Størstedelen af staten Washington ligner på ingen måde et vinland, men i det østlige hjørne på grænsen til Oregon findes en lille plet, hvor forholdene til vinproduktion er ideelle. Blandt andet Columbia Valley. Her i dette landbrugsland bliver der produceret æbler, kirsebær, humle og i stigende grad vin. De vigtigste druer tæller blandt andet Chardonnay, Merlot, Riesling, Cabernet Sauvignon og Syrah.

OM GASTRONOMIEN
Passer til grill, bøffer, vildt.
American Wings ZinfandelSpar
19%
American Wings Zinfandel
DKK 99,00DKK 80,00 pr. stk. ved køb af 12
Antal
Vis vare
Concannon - Petite SirahSpar
25%
Concannon - Petite Sirah
DKK 120,00DKK 90,00 pr. stk. ved køb af 3
Antal
Vis vare
Smoking Loon Pinot NoirSpar
18%
Smoking Loon Pinot Noir
DKK 140,00DKK 115,00 pr. stk. ved køb af 3
Antal
Vis vare
Rock LobsterSpar
20%
Rock Lobster
DKK 150,00DKK 120,00 pr. FL. ved køb af 3
Antal
Vis vare
Seven Falls Cabernet SauvignonSpar
19%
Seven Falls Cabernet Sauvignon
DKK 159,00DKK 129,00 pr. stk. ved køb af 3
Antal
Vis vare
til top