X
14 Hands Hot to Trot, Red Blend

14 Hands Hot to Trot, Red Blend

DKK 149,00DKK 100,00 pr. FL. ved køb af 3 
Antal
 
OM VINEN
Denne amerikanske blend er en rigtig ”kød-vin” og er særdeles velegnet til grillet kød, bøffer og stegt vildt. 14 Hands Red Blend er lavet på flere forskellige druer, hvor Merlot og Syrah udgør størstedelen. Men der er også en lille del Cabernet Sauvignon, Petit Sirah og Pinot Gris i blenden. Rødvinen er elegant sat sammen og har en flot rød farve, en delikat duft af modne kirsebær og te, samt en blød og rund frugtsmag af sorte kirsebær og blommer.
OM VINHUSET
14 Hands-vinene er inspireret af de vilde heste, som engang vandrede frit omkring i det smukke bakkelandskab i det østlige Washington. Etiketterne er ligeledes inspireret af de vilde heste, som var ret små. Populært sagde man, at de var knap 14 hænder høje – deraf navnet på vinhuset. Motivet på etiketterne er lavet af den prisvindende kunstner Cynthia Sampson, som har specialiseret sig i malerier med stærke farver.

OM OMRÅDET
Columbia Valley er et vinområde, der ligger i staten Washington. Den nordligste og vestligste stat i hele USA, hvis man ser bort fra Alaska. Størstedelen af staten Washington ligner på ingen måde et vinland, men i det østlige hjørne på grænsen til Oregon findes en lille plet, hvor forholdene til vinproduktion er ideelle. Blandt andet Columbia Valley. Her i dette landbrugsland bliver der produceret æbler, kirsebær, humle og i stigende grad vin. De vigtigste druer tæller blandt andet Chardonnay, Merlot, Riesling, Cabernet Sauvignon og Syrah.

OM GASTRONOMIEN
Passer til grill, bøffer, vildt.
American Wings Zinfandel
 
American Wings Zinfandel
DKK 99,00DKK 80,00 pr. stk. ved køb af 3
Antal
Vis vare
 
Smoking Loon Pinot Noir
 
Smoking Loon Pinot Noir
DKK 135,00DKK 110,00 pr. stk. ved køb af 3
Antal
Vis vare
 
Rock Lobster
 
Rock Lobster
DKK 150,00DKK 120,00 pr. FL. ved køb af 3
Antal
Vis vare
 
til top