X

Mesta Verdejo, ØKO

DKK89,00
DKK 69,00 pr. FL. ved køb af 3
Antal
OM VINEN
Denne økologiske hvidvin er et rigtig godt match til de fleste forretter. Hvad enten du skal servere fisk, fjerkræ eller salat, gør Mesta Verdejo et godt stykke arbejde. Hvidvinen er udelukkende lavet af Verdejo-druer fra det solrige Spanien, der har lagret på ståltanke. Når du hælder dråberne i glasset, vil du opleve en klar, strågul farve og fornemme en frisk frugtduft med noter af græs, fennikel og hvid peber. Det frugtige går igen i smagen, hvor der samtidigt er en god balance mellem alkohol og syre.
OM VINHUSET
Bodegas Fontana er et familiefirma med mere end 30 års erfaring i vinbranchen. Vingården ligger 100 kilometer sydøst fra den spanske hovedstad Madrid, hvor huset råder over 500 hektar vinmarker i Cuenca-provinsen. Markerne ligger i 700-900 meters højde, og de dyrkes med den renhed og friskhed, der er typisk for den nordlige del af regionen. Holdet bag Bodegas Fontana har et altoverskyggende mål om at lave interessante vine, som repræsenterer en moderne fortolkning af de lokale vintraditioner i området.

OM OMRÅDET
Castilla – La Mancha er et stort spansk vinområde, der ligger syd for Madrid. Her bærer geografien præg af høj beliggenhed, hvilket gør området ideelt for vinproduktion. Til gengæld er området udfordret af de kolde vintre og de steghede somre, hvor solen ofte er så nådesløs, at vinplanterne lukker ned. De vigtigste druer for vinproduktionen i området er Tempranillo og Garnacha, når det gælder rødvin, og Airén og Macabeo, når det gælder hvide.

OM GASTRONOMIEN
Velegnet til fjerkræ, fisk og salater.
Heredad Graula - Áiren & Sauv. blanc
DKK69,00
DKK 59,00 pr. FL. ved køb af 3
Mesta Verdejo, ØKO
DKK89,00
DKK 69,00 pr. FL. ved køb af 3
Antal
Vis vare
Duquesa de Valladolid Verdejo
DKK119,00
DKK 90,00 pr. FL. ved køb af 3
Antal
Vis vare
Lagar De Costa Skin Contact '20 (orangevin)
DKK199,00
DKK 160,00 pr. FL. ved køb af 3
Antal
Vis vare
Santiago Ruiz - Albariño - Rias Baixas
DKK215,00
DKK 175,00 pr. FL. ved køb af 3
Antal
Vis vare
til top

er du over 18 år?

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer som indeholder alkohol hos Smagførst ApS

Regler for salg af Alkohol & Tobak


Det er ikke tilladt at sælge:

  • Tobak til unge under 18 år
  • e-cigaretter med eller uden nikotin til unge under 18 år
  • Alkohol på 16,5 % eller derover til unge under 18 år
  • Alkohol under 16,5 % til unge under 16 år