X
Cortes de Cima Chamine Branco

Cortes de Cima Chamine Branco

DKK 120,00DKK 100,00 pr. stk. ved køb af 3 
Antal
 
Den familieejede vingård, Cortes de Cima, ligger tæt ved Vidigueira i Portugals Alentejo region, midt i mellem Lissabon, Algarve og Sevilla. Vingården, der har været i familiens eje siden 1988, råder over 400 hektar, hvoraf 140 hektar er beplantet med vin, 50 hektar med oliventræer og de resterende hektar bruges til genplanting af kork, egetræer, fyr og johannesbrødtræer. Druerne vokser på skråningerne af det 400 meter høje Serra do Mendro bjerg og nyder godt af regionens mange solskinstimer og det varme og tørre klima, der bliver tempereret af den kølige brise fra Atlanterhavet. De ældste vine blev plantet i 1991, og det er en af disse marker, der har lagt navn til vingården. Cortes de Cimas filosofi er at lave vine, der er en fornøjelse at drikke, og så lægger de stor vægt på bæredygtighed og genbruger så mange materialer som muligt.

Denne vin er produceret af 35% Verdelho, 30% Sauvignon Blanc, 20% Antão Vaz og 15% Viognier druer, der er dyrket i Alentejo regionen i Portugal.

Vinen har udelukkende været lagret på ståltanke for at bibeholde så megen frugt som muligt.

Det er en let-drikkelig hvidvin med flot lys farve, sprød og delikat duft af tropiske frugter med noter af blomster og citrusfrugt, fyldig, men samtidig frisk, blød og rund frugtsmag med mineralske noter og god syre samt en lang og behagelig eftersmag.

Denne harmoniske og velafbalancerede hvidvin er særdeles velegnet til fisk, salater, fjerkræ samt de fleste forretter.

Vinen skal serveres afkølet og bør drikkes, mens den er forholdsvis ung.
Quinta dos Termos - Branco Reserva 2015
 
Quinta dos Termos - Branco Reserva 2015
DKK 99,00DKK 80,00 pr. stk. ved køb af 3
Antal
Vis vare
 
til top