X
7 pêchés, Colére Petit verdot

7 pêchés, Colére Petit verdot

DKK 99,00DKK 80,00 pr. stk. ved køb af 3 
Antal
 
Colére Petit Verdot

Vinen er en del af serien De 7 Dødssynder – 7 Péchés Capitaux – fra vinhuset Vignobles Vellas. Her har alle syv vine selvfølgelig deres egen smagsprofil, men fællesnævneren må være den gode frugt og en tydelig blødhed, man normalt ikke forbinder med fransk vin. Denne vin er lavet udelukkende på Petit Verdot-druer og bærer navnet Colére, hvilket på fransk betyder vrede. Petit Verdot-druen kan da også være en hidsig fætter med sin syre, men det er ikke tilfældet i denne vin. For hvor andre områder kan have svært ved at modne druen optimalt, kan de mange solskinstimer i
Sydfrankrig give Petit Verdot-druen sin optimale modning. Vinen har en stor koncentration, stor farvetæthed og en lang eftersmag. Det er en vin med
kraft og smag, som kan bruges både til kødretter med grønne middelhavsurter, men som i den grad også kan nydes uden mad til.
Vignobles Vellas
Vinhuset Vignobles Vellas er et familieejet vinhus kørende på fjerde generation i hjertet af distriktet Languedoc i Sydfrankrig. Her, nær Montpellier, strækker deres vinmarker sig over 100ha opdelt i flere forskellige områder. Derudover samarbejder de med kooperativer bestående af flere vinbønder, og de laver dermed både vine på egne druer, de laver vine på druer købt hos mindre producenter, og de sælger for flere forskellige vingårde i regionen. De har skabt en række vine, der både er behagelige og drikkevenlige og til fornuftige priser.

Languedoc, Sydfrankrig
Selvom man i Sydfrankrig har dyrket vin i tusindvis af år, har man ikke som sådan kendte, gamle vinslotte og klostre. Man har ikke Bourgognes fine ry og slet ikke de samme dyre klassificeringer. Heldigvis, fristes man til at sige. Her kan man, takket være et mere gavmildt og varmere klima, lave mere tilgængelige vine, både hvad pris angår, men så sandelig også smagsmæssigt. Vinproducenterne har indset, at man skal lave vin til den bredere befolkning, og ikke kun til dem, der har råd til at købe dyr vin på auktion. Det sydfranske middelhavsklima er mere stabilt varmt og ikke så afhængig af en god sommer det pågældende år. Derfor vil man også kunne finde vine i Sydfrankrig, der er meget oversøiske i sin stil. Vinene er mere frugtige, og der er mere “sol i glasset”. Altså en fyldig frugt, hvor man har skruet ned for tørheden. Druesorterne varierer også meget mere end længere nordpå.
Luberon - Syrah & Grenache
 
Luberon - Syrah & Grenache
DKK 75,00DKK 60,00 pr. FL. ved køb af 3
Antal
Vis vare
 
Moreau et Fils, Select Rouge
 
Moreau et Fils, Select Rouge
DKK 79,00DKK 65,00 pr. FL. ved køb af 3
Antal
Vis vare
 
Terra Bio - Côtes du Rhône (ØKO)
 
Terra Bio - Côtes du Rhône (ØKO)
DKK 100,00DKK 80,00 pr. FL. ved køb af 3
Antal
Vis vare
 
Sépia Luberon
 
Sépia Luberon
DKK 120,00DKK 90,00 pr. FL. ved køb af 3
Antal
Vis vare
 
Le Plan Des Moines CDR Villages
 
Le Plan Des Moines CDR Villages
DKK 125,00DKK 100,00 pr. FL. ved køb af 3
Antal
Vis vare
 
Mommessin Beaujolais Nouveau 2019 (Forudbestil)
 
Mommessin Beaujolais Nouveau 2019 (Forudbestil)
DKK 135,00DKK 105,00 pr. FL. ved køb af 3
Antal
Vis vare
 
til top