X
Stallmann Hiestand Grauer BurgunderSpar
19%

Stallmann Hiestand Grauer Burgunder

DKK 279,00DKK 225,00 pr. FL. ved køb af 3 
Antal
Stallmann Hiestand Grauer Burgunder Barrique er en tør hvidvin fra Rheinessen i Tyskland. Den er lavet på 100% Grauburgunder, nøje sorteret ved håndkraft, og som signalementet ”barrique” antyder, har den tilbragt en tid på franske egetræsfade sammen med gærresterne, hvor den modnes og tager til i kompleksitet og fylde.

Farve: Gylden.
Duft: Liflige dufte af melon, citronskal, røg og træ stiger op af glasset. Udvikler sig hurtigt med lidt luft og får mere dybde.
Smagsnoter: Fyldig, let cremet i smagen, som har de samme noter af melon og citrus, flot integreret fad og en lang, behagelig eftersmag.

Serveringsforslag: Nyd den afkølet til fyldige retter med fisk eller skaldyr.

Vinregionen Rheinhessen er den største af Tysklands 13 vinproducerende regioner. Med beskyttelse fra omkringliggende bakker, Rhinens tempererende indflydelse, lange somre og milde vintre er betingelserne for dyrkning af vindruer i Rheinhessen yderst fordelagtige. Her finder man vinhuset Stallmann-Hiestand, som fremstiller deres vine på gammeldags facon med lang gæring på drueskallerne og lagring på egetræsfade. Winemaker Christoph Hiestands signatur kan læses i hver eneste dråbe. Hans filosofi bygger på en lille håndfuld kerneprincipper, der skal sikre kvaliteten: streng udbytteregulering, selektiv høst af druer, blid behandling i kælderen og lang gæring. Dernæst giver han vinene så meget plads som muligt til at udvikle sig frit, så hver sort får lov at udtrykke sin individualitet.
Bernhard Mehrlein Riesling TrockenSpar
14%
Bernhard Mehrlein Riesling Trocken
DKK 99,00DKK 85,00 pr. FL. ved køb af 3
Antal
Vis vare
Palmberg Riesling spätlese LieblichSpar
14%
Palmberg Riesling spätlese Lieblich
DKK 99,00DKK 85,00 pr. FL. ved køb af 3
Antal
Vis vare
Stallmann Hiestand Grauer Burgunder 'Aulenberg'Spar
19%
Stallmann Hiestand Grauer Burgunder 'Aulenberg'
DKK 185,00DKK 150,00 pr. FL. ved køb af 3
Antal
Vis vare
til top