X
Red Fizz by BoRino

Red Fizz by BoRino

DKK 110,00 
Antal
Fizz er flaskefermenteret og produceret efter samme metode, som når man brygger champagne. Ved fermentering udvikles der mere komplekse smagsnoter, der er med til at berige smagens karakter. Der kommer en dybde og nuance i drikken, der er helt unik. Fermenteringen er også med til at skabe en naturlig 'kulsyre', der giver en let boble.
-En boble der bliver i drikken, når du kommer is i. Fermenteringen giver en alkoholprocent på 0,5 %, men med så lav en alkoholprocent er fizz by borino stadig kategoriseret som et alkoholfrit produkt.

Vores primære smagsgivere er urter, dette er med til at reducere sukkerindholdet, og derfor har vi et produkt med lavt sukkerindhold og stor kompleksitet.

Brug den som du ville bruge en rødvin. Smagen af solmodne sensommerbær, men med en kontrolleret sødme, der ender ud i en tør note. Fizz Red er lavet på hibiscus og er velegnet til alt lige fra steak til dåvildt. Servér i et rødvinsglas og bemærk hvordan smagsnoterne udvikler sig efterhånden som den får ilt og varme.
Fizz White by Borino
Fizz White by Borino
DKK 110,00
Antal
Vis vare
Fizz Yellow by Borino
Fizz Yellow by Borino
DKK 110,00
Antal
Vis vare
til top