X
I Prefer Pinot NoirSpar
29%

I Prefer Pinot Noir

DKK 69,00DKK 49,00 pr. FL. ved køb af 3 
Antal
 
En frisk Pinot Noir i en lækker, drikkevenlig stil. Duft og smag af modne vilde jordbær efterfulgt af et let præg af eg fra fadlagringen. Til lette kødretter og almindelig hygge. Den fungerer rigtig fint let afkølet.

I Prefer Pinot Noir er et godt eksempel på de moderne vine, der nu finder vej til markeder uden for Rumænien, og som er et resultat af en gennemgribende modernisering af rumænsk vinproduktion.

Banat er Rumæniens mindste vinregion og er beliggende i den vestlige del af landet. Historisk blev regionens vinproduktion skabt i middelalderen af bosættere med tysk og ungarsk oprindelse og i 2017 nåede arealet tilplantet med vinstokke op på 2.845 ha. Regionen har et kontinentalt klima med en undergrund som primært består af ler, sand og kalksten.

Om cramele Recas
De første registreringer af vinavl i Banat-regionen går tilbage til den romerske invasion af Dacia. Nyere historie viser, at Recas vingården allerede var kendt i 1447 og mellem 1722 og 1786 kom vinbønder fra Schwaben for at dyrke vin her. I dag har man genplantet mere end 700 hektar med kvalitets vinstokke fra Frankrig og Italien, og det udstyr der anvendes i vinmarkerne er blevet udskiftet.

Vingården er fuldt udstyret med automatiske temperaturregulerede rustfri ståltanke til gæring og lagring af vin, og de primære vinfremstillingsfaciliteter er blevet fuldstændig fornyet med det bedst mulige udstyr. Filosofien er enkel - at anvende de absolut bedste produktionsmetoder til hver eneste vin - for at sikre et produkt af ensartet høj kvalitet hvert år.
Ingen varer
til top