X

Calusari Sauvignon Blanc

DKK89,00
DKK 59,00 pr. stk. ved køb af 3
Antal
"Rumænien har stadig ry for at være et lidt ’billigt’ vinland, men bortset fra at det ofte stemmer overens med priserne, så skal man ikke lade sig snyde af kvaliteten. For der er nemlig ofte rigtig god value for money i vinene herfra, og det gælder bestemt også denne Sauvignon Blanc.

Den gør sig bemærket med det samme med en rigtig lækker duft, der gemmer på en relativt fyldig smag og en god lang eftersmag, der efterhånden vokser sig rigtig lækker.

Vinen har ikke helt den samme karakter som Sauvignon Blanc fra de bedste producenter på den anden side af kloden, men prisen er altså også en helt anden, og det er værd at klaske de fede hænder sammen for."

Om Cramele Recas
De første registreringer af vinavl i Banat-regionen går tilbage til den romerske invasion af Dacia. Nyere historie viser, at Recas vingården allerede var kendt i 1447 og mellem 1722 og 1786 kom vinbønder fra Schwaben for at dyrke vin her. I dag har man genplantet mere end 700 hektar med kvalitets vinstokke fra Frankrig og Italien, og det udstyr der anvendes i vinmarkerne er blevet udskiftet.

Vingården er fuldt udstyret med automatiske temperaturregulerede rustfri ståltanke til gæring og lagring af vin, og de primære vinfremstillingsfaciliteter er blevet fuldstændig fornyet med det bedst mulige udstyr. Filosofien er enkel - at anvende de absolut bedste produktionsmetoder til hver eneste vin - for at sikre et produkt af ensartet høj kvalitet hvert år.
Calusari Sauvignon Blanc
DKK89,00
DKK 59,00 pr. stk. ved køb af 3
Antal
Vis vare
til top

er du over 18 år?

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer som indeholder alkohol hos Smagførst ApS

Regler for salg af Alkohol & Tobak


Det er ikke tilladt at sælge:

  • Tobak til unge under 18 år
  • e-cigaretter med eller uden nikotin til unge under 18 år
  • Alkohol på 16,5 % eller derover til unge under 18 år
  • Alkohol under 16,5 % til unge under 16 år