X
Calusari Sauvignon BlancSpar
45%

Calusari Sauvignon Blanc

DKK 89,00DKK 49,00 pr. stk. ved køb af 3 
Antal
'Rumænien har stadig ry for at være et lidt ’billigt’ vinland, men bortset fra at det ofte stemmer overens med priserne, så skal man ikke lade sig snyde af kvaliteten. For der er nemlig ofte rigtig god value for money i vinene herfra, og det gælder bestemt også denne Sauvignon Blanc.

Den gør sig bemærket med det samme med en rigtig lækker duft, der gemmer på en relativt fyldig smag og en god lang eftersmag, der efterhånden vokser sig rigtig lækker.

Vinen har ikke helt den samme karakter som Sauvignon Blanc fra de bedste producenter på den anden side af kloden, men prisen er altså også en helt anden, og det er værd at klaske de fede hænder sammen for.'

Om Cramele Recas
De første registreringer af vinavl i Banat-regionen går tilbage til den romerske invasion af Dacia. Nyere historie viser, at Recas vingården allerede var kendt i 1447 og mellem 1722 og 1786 kom vinbønder fra Schwaben for at dyrke vin her. I dag har man genplantet mere end 700 hektar med kvalitets vinstokke fra Frankrig og Italien, og det udstyr der anvendes i vinmarkerne er blevet udskiftet.

Vingården er fuldt udstyret med automatiske temperaturregulerede rustfri ståltanke til gæring og lagring af vin, og de primære vinfremstillingsfaciliteter er blevet fuldstændig fornyet med det bedst mulige udstyr. Filosofien er enkel - at anvende de absolut bedste produktionsmetoder til hver eneste vin - for at sikre et produkt af ensartet høj kvalitet hvert år.
Ingen varer
til top