X
Cocktails for begyndere - 31. okt. 2020

Cocktails for begyndere - 31. okt. 2020

DKK 300,00 
Antal
Er denne smagning udsolgt?
- Så har vi en venteliste, hvor vi gerne skriver dig på.
Skriv til os på aarhusc@smagfoerst.dk. Husk telefonnummer og hvor mange pladser du ønsker. - Hvis vi får plads til dig, ringer vi dig op.

TID: Lørdag d. 31. oktober 2020, kl. 19.00 til ca. 21.00
STED: Butikken på Jægergårdsgade 32, 8000 Aarhus C


INFO:

Cocktails har kronede tider på barerne, og rystet i kyndige hænder, kan bartenderens evner virke som ren magi, når det syrlige nøje afstemmes med det frugtige og søde. Desværre har mange af os prøvet, at kaste os ud i cocktails derhjemme, hvor vi forsøger at genskabe magien, og løber ind i besværligheder.

Vi holder nu en smagning, hvor vi viser hvordan forskellige lækre cocktails bliver lavet, og i får selvfølgelig lov til at smage løs under vejs. Vi kaster os ud i 5 forskellige af slagsen, og lover, at i er blevet klogere på cocktail-universet, når i tager hjem.

I SMAGFØRST har vi mange års erfaring med at lave smagninger. Vi bestræber os på at gøre dem spændende, men let forståelige og med et glimt i øjet. Vi fornyer os konstant, og derfor kan udvalget, der smages, variere fra smagning til smagning.

OBS!
Denne billet kan kun bruges til den pågældende smagning og kan ikke refunderes eller byttes!
Køber du på nettet, er ordrebekræftelsen du modtager pr. mail din billet. Du skal altså ikke hente den i butikkerne eller have den tilsendt.
Ingen varer
til top