X
Terra Andina Lovely Rosé

Terra Andina Lovely Rosé

DKK 99,00DKK 50,00 pr. stk. ved køb af 6 
Antal
 
OM VINEN
Hvis du mangler en lækker terrassevin til de varme sommermåneder, så er Terra Andina Rosé lige sagen. Denne chilenske rosévin er udelukkende lavet på Carménère-druer, der alle er dyrket i Central Valley. De jordbærrøde dråber har lagret på ståltanke, hvilket har været med til at fremhæve en frisk og udtryksfuld smag. Når proppen hives af spreder sig en duft af kirsebær og vilde jordbær.
OM VINHUSET
Vinhuset Sur Andino er særligt kendt for sin mærkevarevin, Terra Andina. Dette mærke blev grundlagt i 1995 af Pernod Ricard, og vinene blev udviklet af en stærk gruppe af winemakere. Siden er vinhuset opkøbt af Claro Gruppen, der har stor indflydelse i flere vinhuse i hele Sydamerika. Med støtten fra Claro Gruppen kan Sur Andino satse på langsigtede løsninger, hvilket gør det muligt at forsyne mere end 70 forskellige lande med Terra Andina-vinene.

OM OMRÅDET
Central Valley bliver kaldt for den vigtigste af de fem vinregioner i Chile. Central Valley består faktisk af fire underområder, som er opkaldt efter dalene Maipo, Rapel, Curicó og Maule. De fire dale strækker sig fra Stillehavet i vest til Andesbjergene i øst. Én af de mange ting, der gør Central Valley speciel, er historien. Det var nemlig i området Maipo, lige syd fra hovedstaden Santiago, hvor produktionen af vin i Chile udsprang i det 19. århundrede. Stiklingerne var importeret direkte fra Bordeaux, hvilket man stadig ser resultatet af i dag, da størstedelen af vinene fra Central Valley er lavet på Carbernet Sauvignon, Sauvignon Blanc, Merlot og Craménère.

OM GASTRONOMIEN
Aperitif, til forretter og buffet
Farfalla Rosé
 
Farfalla Rosé
DKK 69,00DKK 55,00 pr. stk. ved køb af 3
Antal
Vis vare
 
Horgelus, Rose
 
Horgelus, Rose
DKK 75,00DKK 65,00 pr. FL. ved køb af 3
Antal
Vis vare
 
L'Auratae Rose, ØKO
 
L'Auratae Rose, ØKO
DKK 95,00DKK 75,00 pr. stk. ved køb af 3
Antal
Vis vare
 
Duc De Foix cava Rosé
 
Duc De Foix cava Rosé
DKK 99,00DKK 90,00 pr. stk. ved køb af 2
Antal
Vis vare
 
Santa Sofia - Bardolino
 
Santa Sofia - Bardolino
DKK 99,00DKK 80,00 pr. stk. ved køb af 3
Antal
Vis vare
 
Saint Roch Les Vignes
 
Saint Roch Les Vignes
DKK 99,00DKK 85,00 pr. stk. ved køb af 3
Antal
Vis vare
 
til top