X
Terra Andina Fresh Sauv Blanc

Terra Andina Fresh Sauv Blanc

DKK 99,00DKK 80,00 pr. FL. ved køb af 3 
Antal
 
OM VINEN
Det er ikke for sjovt, at denne hvidvin hedder Fresh Sauvignon Blanc. For det er lige, hvad den er: Et friskt pust. Hvidvinen er udelukkende lavet af Sauvignon Blanc-druer, der alle er dyrket i det chilenske område Central Valley. Resultatet er en frisk og flot hvidvin, der dufter af nyplukkede frugter og har en blød og rund smag. Nyd Terra Andina Fresh Sauvignon Blanc til lette madretter med fisk eller fjerkræ – eller skænk den til dine gæster over et brætspil en lørdag aften.
OM VINHUSET
Vinhuset Sur Andino er særligt kendt for sin mærkevarevin, Terra Andina. Dette mærke blev grundlagt i 1995 af Pernod Ricard, og vinene blev udviklet af en stærk gruppe af winemakere. Siden er vinhuset opkøbt af Claro Gruppen, der har stor indflydelse i flere vinhuse i hele Sydamerika. Med støtten fra Claro Gruppen kan Sur Andino satse på langsigtede løsninger, hvilket gør det muligt at forsyne mere end 70 forskellige lande med Terra Andina-vinene.

OM OMRÅDET
Central Valley bliver kaldt for den vigtigste af de fem vinregioner i Chile. Central Valley består faktisk af fire underområder, som er opkaldt efter dalene Maipo, Rapel, Curicó og Maule. De fire dale strækker sig fra Stillehavet i vest til Andesbjergene i øst. Én af de mange ting, der gør Central Valley speciel, er historien. Det var nemlig i området Maipo, lige syd fra hovedstaden Santiago, hvor produktionen af vin i Chile udsprang i det 19. århundrede. Stiklingerne var importeret direkte fra Bordeaux, hvilket man stadig ser resultatet af i dag, da størstedelen af vinene fra Central Valley er lavet på Carbernet Sauvignon, Sauvignon Blanc, Merlot og Craménère.
Der findes ingen varer i samme kategori som denne
til top