X
Rock LobsterSpar
20%

Rock Lobster

DKK 150,00DKK 120,00 pr. FL. ved køb af 3 
Antal
OM VINEN
Når du kigger på flasken første gang, vil du sikkert trække på smilebåndet. For der er lagt op til sjov, ballade og rock and roll. Du vil heller ikke blive skuffet, når du hiver proppen af flasken og hælder de røde dråber i glasset. Rock Lobster er lavet på Zinfandel-druen, som er høstet i det solrige Californien. Den kraftfulde rødvin har flere smagsnuancer, og du vil både kunne fornemme sorte bær, hindbær, blåbær og et strejf af vanilie, når du tager et nip af vinen. Og så gør det heller ikke noget, at den amerikanske, maskuline rødvin har en god historie med sig. Rock Lobster er nemlig navnet på et gammelt hit lavet af rockbandet B52’s, hvilket er grunden til, at etiketten er formet som en gammeldags LP-plade.
OM VINHUSET
Hansen-Garbarino Vineyards er en forholdsvis ny vinproducent og blev grundlagt i 1995. Vinhuset arbejder ud fra sloganet ”Vi er tro mod de californiske rødder”, som en lille protest mod de kendisejede vingårde i Californien. Vinhuset har vinmarker i flere områder. Blandt andet Alexander Valley, Edna Valley, Paso Robles og Foothills.

OM OMRÅDET
Lodi er egentlig navnet på en by, der ligger i San Joaquin County syd for Sacramento. Lodi-området er lidt højere beliggende end nabo-områderne, hvilket er med til at gøre betingelserne for vinproduktion gunstige. Hvis der er noget, de er kendte for i Lodi, så er det Zinfandel-druen. Lodi bliver af nogen kaldt for Zinfandel-hovedstaden. Grunden er, at det netop var i Lodi, hvor de første Zinfandel-marker blev sået og høstet, og der derfor i dag er et hav af gamle vinstokke i området. Og så er det blevet tid til en fun-fact: Der er i dag flere Zinfandel-vinstokke i Lodi end i resten af Californien tilsammen.

OM GASTRONOMIEN
Juleaften, sommergrill.
American Wings ZinfandelSpar
19%
American Wings Zinfandel
DKK 99,00DKK 80,00 pr. stk. ved køb af 12
Antal
Vis vare
Concannon - Petite SirahSpar
25%
Concannon - Petite Sirah
DKK 120,00DKK 90,00 pr. stk. ved køb af 3
Antal
Vis vare
Smoking Loon Pinot NoirSpar
18%
Smoking Loon Pinot Noir
DKK 140,00DKK 115,00 pr. stk. ved køb af 3
Antal
Vis vare
14 Hands Hot to Trot, Red BlendSpar
20%
14 Hands Hot to Trot, Red Blend
DKK 149,00DKK 119,00 pr. FL. ved køb af 3
Antal
Vis vare
Seven Falls Cabernet SauvignonSpar
19%
Seven Falls Cabernet Sauvignon
DKK 159,00DKK 129,00 pr. stk. ved køb af 3
Antal
Vis vare
til top