X

Ferdi 'Den hvide Amarone'

DKK125,00
DKK 99,00 pr. stk. ved køb af 3
Antal
OM VINEN
Her har du en hvidvin med karakter. Faktisk så meget karakter, at vinen også bliver kaldt ”Den hvide Amarone”. Og det er der en helt særlig grund til. Druerne bliver nemlig håndplukket, og ligger derefter til tørre i 40 dage, hvilket er den samme metode, man benytter i produktionen af de kraftige Amarone-rødvine. Den hvide Amarone er udelukkende lavet af Garganega-druer fra Veneto-området. En del af vinen har lagret på egetræsfade, hvilket har medført en intens gul-gylden farve og en delikat duft af modne frugter og honning. Desuden har vinen også en elegant tør og blød smag. Den hvide Amarone er en utrolig harmonisk hvidvin, der gør sig godt til pasta- og fiskeretter og et ostebord med milde oste.
OM VINHUSET
Det italienske vinhus Sartori har en historie, der bevæger sig tilbage til 1898. Det fremgår også på mange af de flasker, som vinhuset producerer. I 1898 købte hotelejeren Pietro Sartori en lille vinmark, så han kunne forsyne sine gæster med gode vine. Siden har det lille familieforetagende udviklet sig til en god forretning. I dag sørger fjerde generation af Sartori-familien for at producere fine vine af høj kvalitet.

OM OMRÅDET
Veneto er en af Italiens mest produktive vinregioner overhovedet. I gamle dage var det Sicilien og Puglia, der nød godt af den ære, men meget er sket siden. Veneto-bætet strækker sig hele vejen fra turisternes yndlingsbadevand i Gardasøen ud til Venedig ved Adriaterhavet. Udover at være et turistmekka er regionen også et vinmekka uden sammenligning. Især i området Valpolicella øst for Gardasøen bliver der produceret utroligt mange rødvine – blandt andet den kendte Amarone.

OM GASTRONOMIEN
Passer til pasta, fisk og milde oste.
Santa Sofia Pinot Grigio
DKK99,00
DKK 80,00 pr. stk. ved køb af 6
Antal
Vis vare
Ferdi 'Den hvide Amarone'
DKK125,00
DKK 99,00 pr. stk. ved køb af 3
Antal
Vis vare
Lagar De Costa Skin Contact '20 (orangevin)
DKK199,00
DKK 160,00 pr. FL. ved køb af 3
Antal
Vis vare
til top

er du over 18 år?

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer som indeholder alkohol hos Smagførst ApS

Regler for salg af Alkohol & Tobak


Det er ikke tilladt at sælge:

  • Tobak til unge under 18 år
  • e-cigaretter med eller uden nikotin til unge under 18 år
  • Alkohol på 16,5 % eller derover til unge under 18 år
  • Alkohol under 16,5 % til unge under 16 år