X
Farfalla RoséSpar
20%

Farfalla Rosé

DKK 69,00DKK 55,00 pr. stk. ved køb af 10 
Antal
OM VINEN
Denne italienske rosé bliver hurtigt pigernes ven. Og det er ikke kun på grund af de søde sommerfugle, der basker rundt på etiketten. Det er i høj grad også på grund af det friske indhold. Farfalla Rosé er en lækker, frisk sommervin, som er yderst velegnet til at tage med i parken, på stranden eller til grill-aften i haven. Vinen har lette bobler og en delikat frugtsmag, og den er sød uden at være for sød. Så mændene vil også sagtens kunne nyde et glas i varmen.
OM VINHUSET
Vinhuset Gruppo Casaleone specialiserer sig i vinmærket Farfalla, der både fås som rosé og hvidvin. Det, der gør mærket og vinhuset specielt, er, at det hovedsageligt henvender sig til kvinder. Derfor bliver vinhuset også uformelt kaldt for Women Winery. På den måde gør vinhuset op med den forældede tanke om, at det kun er mænd, der interesserer sig for vin.

OM OMRÅDET
Piemonte er et område, der ligger i det nordvestlige Italien, hvor Torino er hovedby. Områdets vinindustri er kendt for at være et af de mest stabile og veludviklede i hele Italien og er samtidigt det område, der har gjort mest fremskridt. Den ædleste druestort i Piemonte er Nebbiolo, der sammen med Toscanas Sangiovese-drue, har givet Italien det største antal af fine vine. Her bliver både produceret Barolo, Barbaresco og Gattinara.

OM GASTRONOMIEN
Velkomstdrink, aperitif, pasta, frugt og dessert.
Horgelus, RoseSpar
13%
Horgelus, Rose
DKK 75,00DKK 65,00 pr. FL. ved køb af 6
Antal
Vis vare
Mesta Rose, ØkoSpar
22%
Mesta Rose, Øko
DKK 89,00DKK 69,00 pr. FL. ved køb af 3
Antal
Vis vare
Duc De Foix cava RoséSpar
19%
Duc De Foix cava Rosé
DKK 99,00DKK 80,00 pr. stk. ved køb af 3
Antal
Vis vare
Santa Sofia - BardolinoSpar
19%
Santa Sofia - Bardolino
DKK 99,00DKK 80,00 pr. stk. ved køb af 3
Antal
Vis vare
til top