X
Gavekort til en smagning

Gavekort til en smagning

DKK 300,00 
Antal
 
Giv en oplevelse - giv et gavekort til en temasmagning hos SMAGFØRST.
Hvor sukkersødt det end lyder, så er der plads til alle til vores smagninger! Her kan man få sig en hyggelig aften, smage sig rundt i forskellige spændende produkter, blive klogere på aftenens tema samt få et par røverhistorier eller tre med på vejen.

HVAD BYDER EN SMAGNING PÅ?
Det handler om smag. Derfor elsker vi at holde smagninger for jer, så vi kan dele vores passion for de forskellige vine og spiritustyper med jer.

Smagningerne kører fra gang til gang et specifikt tema, hvor du får mulighed for at smage en bred vifte af den udvalgte spiritus, vin eller øl. Det kan være alt fra mousserende vin eller champagne, gin eller tequila til portvin, sydamerikansk vin eller rom.

Ud over at være velsmagende og superhyggelige, så er smagningerne også informative, så du lærer en masse om de produkter, du smager.

Så ligegyldigt om du vælger at forære gavekortet til din romnørd af en kollega eller din skøre onkel, så skal I være så hjertens velkomne!

SÅDAN FUNGERER GAVEKORTET
Som modtager af gavekortet kan man se frem til en temasmagning efter eget ønske.
Datoer og temaer for kommende smagninger kan man se på vores hjemmeside og på vores facebookside.
Modtageren skal blot vælge en smagning med det ønskede tema og den ønskede dato blandt vores planlagte smagninger og reservere en plads til den valgte dato. Det kan gøres ved at kontakte os per telefon eller i en af vores butikker.
Vi lægger selvfølgelig et lille skriv ved gavekortet, så modtageren ved, hvad gavekortet inkluderer.
Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter, og gavekortet gælder i 3 år.

LEVERING
Fri fragt!
Leveringstid: 5 hverdage.
Gavekort
 
Gavekort
AntalBeløb
Vis vare
 
Gavekort til vinbaren i Aarhus
 
Gavekort til vinbaren i Aarhus
AntalBeløb
Vis vare
 
til top