X

Gavekort til en smagning

DKK299,00
Antal
Giv en oplevelse - giv et gavekort til en temasmagning hos SMAGFØRST.
Hvor sukkersødt det end lyder, så er der plads til alle til vores smagninger! Her kan man få sig en hyggelig aften, smage sig rundt i forskellige spændende produkter, blive klogere på aftenens tema samt få et par røverhistorier eller tre med på vejen.

HVAD BYDER EN SMAGNING PÅ?
Det handler om smag. Derfor elsker vi at holde smagninger for jer, så vi kan dele vores passion for de forskellige vine og spiritustyper med jer.

Smagningerne kører fra gang til gang et specifikt tema, hvor du får mulighed for at smage en bred vifte af den udvalgte spiritus, vin eller øl. Det kan være alt fra mousserende vin eller champagne, gin eller tequila til portvin, sydamerikansk vin eller rom.

Ud over at være velsmagende og superhyggelige, så er smagningerne også informative, så du lærer en masse om de produkter, du smager.

Så ligegyldigt om du vælger at forære gavekortet til din romnørd af en kollega eller din skøre onkel, så skal I være så hjertens velkomne!

SÅDAN FUNGERER GAVEKORTET
Som modtager af gavekortet kan man se frem til en temasmagning efter eget ønske.
Datoer og temaer for kommende smagninger kan man se på vores hjemmeside.
Modtageren skal blot vælge en smagning med det ønskede tema og den ønskede dato blandt vores planlagte smagninger og reservere en plads til den valgte dato. Det kan gøres ved købe plads ved brug af gavekortet på vores hjemmeside eller i en af vores butikker.

Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter, og gavekortet gælder i 3 år.

Du modtager, efter vi har gennemført din betaling (kan tage op til 24 timer på hverdage, men vi bestræber os på at være hurtige end det :), en gavekortkode pr. email, som både kan bruges i butikken og på nettet.
Gavekort
AntalBeløb
Vis vare
Gavekort til vinbaren i Aarhus
AntalBeløb
Vis vare
Gavekort til en smagning
DKK299,00
Antal
Vis vare
til top

er du over 18 år?

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer som indeholder alkohol hos Smagførst ApS

Regler for salg af Alkohol & Tobak


Det er ikke tilladt at sælge:

  • Tobak til unge under 18 år
  • e-cigaretter med eller uden nikotin til unge under 18 år
  • Alkohol på 16,5 % eller derover til unge under 18 år
  • Alkohol under 16,5 % til unge under 16 år