X
DUC de Foix, semi seco
DKK 99,00DKK 90,00 pr. FL. ved køb af 12
OM VINEN
Hvis man er til bobler, så er Champagne ikke altid det rigtige valg. En god spansk Cava kan også gøre det. Denne Cava dufter af blomster og honning, og den har en perlende frisk og fyldig smag. Den vil både gøre sig godt som velkomstdrink eller til et ostebord med milde oste. Cava’en er lavet af 40 procent Macabeo-, 40 procent Xarello- og 20 procent Paraellada-druer.
Hvis man er til bobler, så er Champagne ikke altid det rigtige valg. En god spansk Cava kan også gøre det. Denne Cava dufter af blomster og honning, og den har en perlende frisk og fyldig smag. Den vil både gøre sig godt som velkomstdrink eller til et ostebord med milde oste. Cava’en er lavet af 40 procent Macabeo-, 40 procent Xarello- og 20 procent Paraellada-druer.
OM VINHUSET
Vinhuset Covides ligger i Penedès-området i Catalonien, hvor vinhuset har alle sine vinmarker. Covides er et såkald ko-operativ, der har 800 medlemmer i 32 forskellige byer i Penedès. Covides sælger primært sine vine på hjemmemarkedet, men i 1990 bestemte man sig for at eksportere vine først og fremmest til Europa. Siden er det kun gået en vej, og Covides sælger nu også vine til Japan og USA.
OM OMRÅDET
Penedès-området ligger vest for den catalanske storby Barcelona. Og hvis der er noget, som området her er kendt for, er det produktionen af Cava. 95 procent af alt Cava bliver nemlig produceret i Catalonien, og druerne kommer især fra vinmarker på den frugtbare højslette i Penedès. Her dominerer Macabeo-druen de fleste Cava-blandinger, men der bliver også benyttet Xarello og Parellada i mange af vinene fra området.
OM GASTRONOMIEN
Velegnet som aperitif og til milde oste og pastaretter.
Vinhuset Covides ligger i Penedès-området i Catalonien, hvor vinhuset har alle sine vinmarker. Covides er et såkald ko-operativ, der har 800 medlemmer i 32 forskellige byer i Penedès. Covides sælger primært sine vine på hjemmemarkedet, men i 1990 bestemte man sig for at eksportere vine først og fremmest til Europa. Siden er det kun gået en vej, og Covides sælger nu også vine til Japan og USA.
OM OMRÅDET
Penedès-området ligger vest for den catalanske storby Barcelona. Og hvis der er noget, som området her er kendt for, er det produktionen af Cava. 95 procent af alt Cava bliver nemlig produceret i Catalonien, og druerne kommer især fra vinmarker på den frugtbare højslette i Penedès. Her dominerer Macabeo-druen de fleste Cava-blandinger, men der bliver også benyttet Xarello og Parellada i mange af vinene fra området.
OM GASTRONOMIEN
Velegnet som aperitif og til milde oste og pastaretter.
Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på Smagførst.dk og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at benytte Smagførst.dk accepterer du vores brug af cookies.