X
Dead Letter OfficeSpar
20%

Dead Letter Office

DKK 175,00DKK 140,00 pr. FL. ved køb af 5 
Antal
OM VINEN
Et sjovt navn til en spændende vin. Om navnet refererer til det kraftfulde og muskuløse ved vinen, tør vi ikke spå om. Men en ting er sikkert, og det er, at Dead Letter Office er en kraftig og intens australsk rødvin. Når proppen hives af, fornemmer man hurtigt kaffe, bær og chokolade i næsen, og smagen lever op til forventningerne. Vinen, der er lavet udelukkende på Shiraz-druer, har en fin balance mellem syre, sødme og alkohol, og den vil passe rigtig godt til eksempelvis en god bøf fra grillen.
OM VINHUSET
Det sydaustralske vinhus Henry’s Drive har så meget historie, selvom det først blev oprettet i 1992. Lad os starte med navnet. Henry’s Drive refererer nemlig til den post- og passager-service, der eksisterede i det 19. århundrede i South Australia. Dengang kunne man kun komme frem med hestetrukken diligence – og diligencen var drevet af Henry John Hill. Deraf navnet. Vinhuset blev oprettet af ægteparret Kim og Mark Longbottom. Mark døde dog i 2006, og lige siden har Kim produceret vin i hans minde.

OM OMRÅDET
Padthaway er en underregion til vinområdet Limestone Coast, der ligger i South Australia. Den direkte oversættelse af Limestone til dansk er kalksten. Og kalk er da også noget, som vinbønderne her er stolte af. Klimaet i Padthaway er meget ens med det, som man finder ved Middelhavet i Europa. Somrene er varme og tørre, og nætterne er kølige. Derfor trives druesorterne Chardonnay, Cabernet og Shiraz i høj grad i området.

OM GASTRONOMIEN
Kød, kød og kød.
Ingen varer
til top