X
Alternate text for image

Vinbaren SMAGFØRST


I vores Vinbar hersker den gode, hyggelige stemning - fri fra alt, der hedder snobberi eller præntetiøsitet.
Vi elsker god vin, og derfor vil vi så gerne dele den med dig. Punktum.
Om du ønsker at nyde et glas vin, en flaske vin eller tre, så er du altid velkommen. Det samme er dine kære naturligvis!

Helt ekstraordinært kan du bestille bord og medbringe din egen mad - vi finder sammen en vin, som passer til maden, og så skal der ellers hygges.
Vi kan også tilbyde, at bestille Tapas for dig, hvis i skal bruge 4 couverter eller mere. Det gør vi ved nabo-restaurenten Greenilicious. Deres tapas koster 148,- pr. couvert, dertil tillægger vi 40,- pr. couvert for
at hente, anrette og vaske op efter jer mv. - så altså 188,- pr. couvert i alt. Severingen er et fuldt måltid, og indeholder kun kvalitetsråvarer.

Herunder kan du finde information om Vinbaren:

Vinkortet

  • Er fyldt til randen med lækre vine, som alle kan købes på glas. De fleste i prislejet 50,- til 80,- pr glas. Vinene serveres i vores krystal-rødvinsglas - altså ikke de små smageglas, du kender fra butikkerne.

Medbring din egen mad

Vi har lidt chips og nødder, men du er mere end velkommen til at medbringe din egen mad - evt. sushi eller tapas. Så finder vi en vin der passer til.

Nyheder hver uge:

Vi får hver uge nye vine ind i vinbaren, som både kan nydes i flaske, glas og smagesæt (125,- v. 3 smagsprøver og 225,- v. 6 smagsprøver)
Vi ses!
til top

er du over 18 år?

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer som indeholder alkohol hos Smagførst ApS

Regler for salg af Alkohol & Tobak


Det er ikke tilladt at sælge:

  • Tobak til unge under 18 år
  • e-cigaretter med eller uden nikotin til unge under 18 år
  • Alkohol på 16,5 % eller derover til unge under 18 år
  • Alkohol under 16,5 % til unge under 16 år