X

Kendall-Jackson, Vintners Reserve, Riesling

DKK215,00
DKK 175,00 pr. stk. ved køb af 5
Antal
OM VINEN
Denne lækre hvidvin fra Kendall Jackson er noget særligt. Den er nemlig en del af Viner’s Reserve-serien, hvor hver eneste drue er håndplukket på vinmarkerne i Monterey County, der ligger i de kølige kystområder i Californien.
Hvidvinen har en flot, lys farve, når den bliver hældt i glasset, og duften af krydderier skulle gerne strejfe næseborene. Når dråberne rammer tungen, skulle man gerne få sig en frugtig oplevelse med smagsnuancer af abrikos, fersken, appelsin og Jasmin.
OM VINHUSET
Vinhuset Kendall-Jackson er kendt for at lave vine af høj kvalitet. Og det skyldes i høj grad vinhusets brug af traditionelle produktionsmetoder blandet med den nyeste teknologi. Det hele startede da familien Jackson i 1974 købte en masse jord i det nordlige Californien. Jorden var oprindelig brugt som flugtplantage, men blev omlagt til vinproduktion i starten af 80’erne. Og herfra gik det stærkt. I dag modtager Kendall-jackson druer fra flere af de fineste vingårde i hele Californien. Blandt andet Zinfandel og Chardonnay.

OM OMRÅDET
Monterey County bærer på et interessant kælenavn. Nemlig ”Amerikas salatskål”. Og det er der en grund til. Området er nemlig det vigtigste landbrugsområde syd for San Francisco, og der bliver dyrket et utal af grøntsager på de grønne bakker. Udover salat og hvidløg bliver der også dyrket en masse vindruer. Faktisk så mange, at området var det tættest beplantede i 70’erne. Den mest producerede drue i Monterey County er Chardonnay, men der bliver også dyrket Riesling, Cabernet, Pinot Noir og Zinfandel.

OM GASTRONOMIEN
Velegnet til krydret mad og retter fra det asiatiske køkken.
American Wings - Riesling
DKK99,00
DKK 80,00 pr. FL. ved køb af 3
Antal
Vis vare
American Wings Chardonnay
DKK99,00
DKK 80,00 pr. stk. ved køb af 3
Antal
Vis vare
Kendall-Jackson, Vintners Reserve, Riesling
DKK215,00
DKK 175,00 pr. stk. ved køb af 5
Antal
Vis vare
Kendall-Jackson, Vintners Reserve, Chardonnay
DKK239,00
DKK 185,00 pr. stk. ved køb af 3
Antal
Vis vare
til top

er du over 18 år?

Du skal være fyldt 18 år for at købe varer som indeholder alkohol hos Smagførst ApS

Regler for salg af Alkohol & Tobak


Det er ikke tilladt at sælge:

  • Tobak til unge under 18 år
  • e-cigaretter med eller uden nikotin til unge under 18 år
  • Alkohol på 16,5 % eller derover til unge under 18 år
  • Alkohol under 16,5 % til unge under 16 år